Rreth Nesh

Misioni

Misioni i Urdhrit të Stomatologeve është ruajtja e standardeve të larta në formimin dhe ushtrimin e profesionit te stomatologut dhe mbrojtja e pacientëve dhe publikut nga kequshtrimi i ketij profesioni.

Presidentet Rajonal te USSH
  • Rajoni Tirane : Dr. Enida Petro
  • Rajoni Durres : Dr. Kapllan Mance
  • Rajoni Shkoder – Kukes : Dr. Ardita Spahija
  • Rajoni Lezhe – Diber  : Dr. Mhill Ndreu
  • Rajoni Fier – Berat : Dr. Xhevdet Sadikaj
  • Rajoni Vlore – Gjirokaster : Dr. Venetike Xhaferaj
  • Rajoni Elbasan – Korce : Dr. Muhamet Derstila