01.01.2023
Festat e Vitit të Ri*
02.01.2023
Festat e Vitit të Ri
14.03.2023
Dita e Verës
22.03.2023
Dita e Nevruzit
09.04.2023
E diela e Pashkëve Katolike*
16.04.2023
E diela e Pashkëve Ortodokse*
21.04.2023
Dita e Bajramit të Madh**
01.05.2023
Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
28.06.2023
Dita e Kurban Bajramit**
05.09.2023
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28.11.2023
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29.11.2023
Dita e Çlirimit
08.12.2023
Dita Kombëtare e Rinisë
25.12.2023
Krishtlindje

 

**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.