STRUKTURA E APARATIT QENDROR
 • Presidenti: Nikoll Deda
 • Zevendes Presidenti: Aurela Guri Karagjozi
 • Sekretari i Pergjithshem:  Alban Peca
 • Zedhense e Presidentit:Orieta Musabelli
 • Asistentja e Presidentit: Zamira Kasa
 • Specialiste te Inspektim Monitorimit: Aurel Alia, Bledar Brati,Adnan Gjini
 • Pergjegjes i Sektorit i Licensimit dhe Etikes: Elona  Alia
 • Specialiste Licensimi: Orieta Musabelli
 • Pergjegjes i Sektorit Ekonomik dhe i Administrates: Natasha Dhrami
 • Specialiste i Sektorit Ekonomik: Xhuljana  Mucenj
 • Arkivi, Protokolli:   Rudina Nikolli
 • Specialist i Teknologjise se Informacionit: Rudina Shogeja
 • Sektori Juridik: Altin Sofroni

Çdo dhëmb është më i vlefshëm se një diamant

– Miguel Servantes –

Presidenti

Fjala përshëndetëse e Presidentit

Të nderuar Kolegë Stomatologë,
Ju përshëndes përzemërsisht me rastin e konstituimit të Urdhërit të Stomatologut!

Në zbatim të Ligjit nr.127, dt.2.10.2014, Ministri i Shëndetësisë z.Ilir Beqja, urdhëroi ngritjen e Komisionit për organizimin dhe monitorimin e zgjedhjeve të para themeluese të Urdhërit të Stomatologut, të përbërë prej: Dr.Enea Nuredini, Dr.Dorian Hysi, Dr.Eno Gaçe, Dr.Grej Malo dhe Dr.Nikoll Deda, nën mbikqyrjen e zv.Ministres së Shëndetësisë, znj.Milva Ekonomi. Në bashkëpunim edhe me stafin e ministrisë, të kryesuar nga znj. Ekonomi, realizuam në fillim ndarjen e Shqipërisë në 7 rajone në funksion të USSH, me gjithsej 49 këshilltarë,  të ndarë sipas qarqeve përkatëse: Shkodër, Lezhë, Durrës, Tiranë, Elbasan, Fier dhe Vlorë. Lexo më shumë

Bordi Keshillimor

Bordi Këshillimor është organ këshillimor i Presidentit dhe përbëhet nga:
 • Zv. Presidenti – Dr. Aurela Guri
 • Sekretari i Përgjithshëm – Z.Alban Peca
 • Përgjegjësi i Zyrës ekonomiko-financiare – Znj. Natasha Dhrami,
 • Përgjegjësi i Zyrës Juridike – Z.Alban Peca
 • Presidenti i Këshillit Rajonal të Urdhrit i Qarkut Tiranë  – Dr. Enida Petro
 • Përfaqësues i Shoqatës së Stomatologëve – Prof. Asoc Dorjan Hysi.

Standarti!

– Jemi këtu për ta garantuar atë –

Keshillat Rajonale

Shkodër:

1. President Dr Ardita Spahia
2. Zv. President Dr. Paulin Nika
3. Sek. Pergjithshem Dr. Seit Ymeri
4. Dr. Besiana Rexha
5. Dr. Besara Gjurgjaj
6. Dr. Grisel Lushka
7. Dr. Valentina Bashkurti

Lezhë:

1. President Dr. Mhill Ndreu
2. Dr. Trandafile Dhori
3. Sek. Pergjithshem Dr. Altin Cini
4. Dr. Robert Zefi
5. Dr. Anisa Kasapi
6. Zv. presidente Dr. Bela Zagradi
7. Dr. Julian Damzi

Durrës:

1. President Dr. Florian Bllaca
2. Zv. Presidente Dr. Genta Belegu
3. Dr. Elton Mance
4. Dr. Ervin Bleta
5. Dr. Mirela Shehi
6. Dr. Armina Jani
7. Dr. Ylli Menga

Tiranë:

1. Presidente  Dr. Shk. Enida Petro
2. Dr. Shk. Etleva Droboniku
3. Sek. Pergjithshem Prof. Dr Rozarka Budina
4. Dr.Hydajet Ponari
5. Dr. Spartak Sako
6. Dr. Gjergj Alia
7. Dr. Shk. Brunilda Koci
8. Dr. Nikoll Deda
9. Dr. Grei Malo

Elbasan:

1. President Dr. Muhamet Dërstila
2. Zv. President Dr. Genc Kuvarati
3. Dr. Ledia Kokuja
4. Dr. Lela Seido
5. Sek. Pergjithshem Dr. Arbër Cerekja
6. Dr. Myrvete Hoxhallri
7. Dr. Herion Prifti

Fier:

1. President Dr.Xhevdet Sadikaj
2. Zv. President Dr. Arian Dhima
3. Sek. Pergjithshem Dr. Sonila Dhamo
4. Dr. Edrin Skëndaj
5. Dr. Valbona Tafa
6. Dr. Anita Xhoka

7.Olti Mucogllava

Vlorë:

1. President Dr. Lutfi Koxhaj
2. Zv. President Dr. Elidon Brahimi
3. Sek. Pergjithshem Dr. Besmira Shakaj
4. Dr. Kasem Cobani
5. Dr. Laert Priftaj

6.Xhesika  Duni

7.Klara Bajazit