Event i USSH ne qytetin piktoresk te Pukës.

Seminar me këshilltarët Rajonalë të Shkodrës, Kuksit, Tropojës, Pukës, Dibrës, Mirditës dhe Lezhës si dhe presidentët rajonalë të Urdhrit.

Në kete event pershendeti dhe Kryetari i Bashkise Pukë, Z.Gjon Gjonaj. Ne kete event u akorduan dhe disa “Çertifikata Mirenjohje” per :
Dr. Mustaf Laci , Dr. Pjeter Laca e Dr. Hazir Velaj me motivacionin: “Per kontribut te vecante mbi 40-Vjecar ne rritjen dhe zhvillimin e sherbimit stomatologjik si mjek stomatolog i talentuar, i palodhur dhe me nje etike te shkelqyer ne sherbimin dentar Shqiptar”.

Miqve te ftuar nga e gjithe Shqiperia, ju ra ne sy puna e jashtezakonshme qe po kryen Bashkia Puke, qe nga ristrukturimi i plote i pallateve (model alpin) , Pedonalja moderne dhe Ristrukturimi i mrekullueshem i Liqenit Artificial te Pukes.