NJOFTIM PËR PROVIMIN E SHTETIT

 NJOFTIM PËR PROVIMIN E SHTETIT Urdhri i Stomatologut Shqiptar ju informon se aplikimi i kandidatëve për rregjistrim në provimin e shtetit në profesionet e rregulluara, duke filluar nga sezoni i ardhshëm e në vijim do të kryhet vetëm nëpërmjet Portalit Qeveritar e-albania. Pasi të keni hyrë në platformën e-albania dhe te jeni identifikuar si qytetar…