Vendimet e Asambles Kombetare

30.11.2020

1. “Për miratimin e buxhetit të U.S.SH. për vitin 2021”

2. “Për akordimin e titullit “Nderi i Stomatologjisë Shqiptare” z.Edmond Mema”

3. “Për akordimin e Çmimit “Dentisti i Vitit 2020”, Dr.Ardita Spahija”

4. “Për mbështetjen e plotë të vendimmarrjes së Këshillit Kombëtar për proçeset gjyqësore dhe përmbarimore dhe mbështetjen ndaj Presidentin e USSH dhe Sek. të Përgjithshëm për mbrojtjen ligjore ku palë është U.S.SH”

Anetaret e Asamblese Kombetare
 • 1. ADRA     XHEPEXHIU
 • 2. ALTIN       CINI
 • 3. ANITA      XHOKA
 • 4. ARBËR    ҪEREKJA
 • 5. ARDITA   SPAHIJA
 • 6. ARJAN     DHIMA
 • 7. ARMIDA  JANI
 • 8. ARNISA   NUNA
 • 9. BELA       ZAGRADI
 • 10. BESARA GJURGJEJ
 • 11. BESJANA REXHA
 • 12. BESMIRA XHAFERRI
 • 13. BRUNILDA KOҪI
 • 14. EDRIN SKËNDAJ
 • 15. ELIDON BRAHIMI
 • 16. ELTON MANҪE
 • 17. ENIDA PETRO
 • 18. ERVIN BLETA
 • 19. FLORIAN BLLACA
 • 20. GENCI KUVARATI
 • 21. GENTIANA BELEGU
 • 22. GJERGJ ALIA
 • 23. GREJ MALO
 • 24. GRISEL LUSHKA
 • 25. HERION PRIFTI
 • 26. HYDAJET PONARI
 • 27. IRA BOLLO
 • 28. JULIAN DAMZI
 • 29. KASËM ҪOBANI
 • 30. KLARA BAJAZITI
 • 31. LAERT PRIFTI
 • 32. LEDINA KOKUJA
 • 33. LELA SEJDO
 • 34. LUTFI KOXHAJ
 • 35. MHILL NDREU
 • 36. MIRELA SHEHI
 • 37. MUHAMET DËRSTILA
 • 38. MYRVETE HOXHALLARI
 • 39. NIKOLL DEDA
 • 40. OLTI MUҪOGLLAVA
 • 41. PAULIN NIKA
 • 43. SAIT YMERI
 • 44. SPARTAK SAKO
 • 45. TONIN NDRECA
 • 46. TRËNDAFILE DHORI
 • 47. VALBONA TAFA
 • 48. VALENTINA BASHKURTI
 • 49. XHESIKA DUNI
 • 50. XHEVDET  SADIKAJ
 • 51. YLLI  MENGA
Asambleja Rajonale Fier-Berat
 • 1.Dr.Valbona Tafa
 • 2.Dr.Ermal Myftaraj
 • 3.Dr.Andi Kolici
 • 4.Dr.Edrin Skendaj
 • 5.Dr.Elona Bardho
 • 6.Dr.Kimete Mehilli
 • 7.Dr.Mariola Davidhi
 • 8.Dr.Viola Demaj
 • 9.Dr.Gerti Kumaraku
 • 10.Dr.Arlind Alushaj
Asambleja Rajonale Tirane
 • 1-ANDIS QENDRO
 • 2-MANOLA KELMENDI
 • 3-GREI MALO
 • 4-BRUNILDA  KOCI
 • 5-ADEM ALUSHI
 • 6-VERGJINI MULO
 • 7- KOCO GJILO
 • 8-MARION SAKO
 • 9-KRESHNIK KERAJ
 • 10-ELSA ALIA DHIMO
 • 11-MERITA BARDHOSHI
 • 12-EDIT XHAJANKA
 • 13-NIKOLL DEDA
 • 14-ROZARKA BUDINA
 • 15-SUADA DEMUSHI
 • 16-HEKTOR MULLA
 • 17-ENIDA PETRO
 • 18-MERITA BARDHOSHI
 • 19-DRITAN GAZIONI
 • 20-BESIM KRAJA
 • 21-JALLDIZ MALO
 • 22-MANOLA KELMENDI
 • 23-MARION SAKO
 • 24-KLODIAN SHAHU
 • 25-ERION DROBONIKU
 • 26-ERION DURO
 • 27-BESNIK GAVAZI
 • 28-EDIT XHAJANKA
 • 29-BRUNILDA KOCI
 • 30-MARION SAKO
 • 31-RAMAZAN  ISUFI
Asambleja Rajonale Elbasan-Korçe
 • 1. Dr.Mihal Kuravati
 • 2.Dr.Spartak Uci
 • 3.Dr.Venera Mile
 • 4.Dr.Behija Leka
 • 5.Dr.Marsela Prifti
 • 6.Dr.Luan Topi
 • 7.Dr.Abdyl Shijaku
 • 8.Dr.Lela Sejdo
 • 9.Dr.Ledina Kokuja
 • 10.Dr.Arber Cerekja
Asambleja Rajonale Shkoder-Kukes
 • 1.Dr.Yllka Caka
 • 2.Dr.Ardita Spahija
 • 3.Dr.Seit Ymeri
 • 4.Dr.Besnik Llukacej
 • 5.Dr.Riton Marubi
 • 6.Dr.Agetina Vinjolli
 • 7.Dr.Nexhmije Oruci
 • 8.Dr.Paulin Nika
 • 9.Dr.Edmond Cilaj
 • 10.Dr.Fitnete Lushka
Asambleja Rajonale Vlore-Gjirokaster
 • 1.Dr.Sevo Mici
 • 2.Dr.Laert Priftaj
 • 3.Dr.Roveno Binaj
 • 4.Dr.Izet
 • 5.Dr.Votim Shehu
 • 6.Dr.Sotiraq Dema
 • 7.Dr.Klara Bajaziti
 • 8.Dr.Fatmir Jace
 • 9.Dr.Alban Haxhiu