Rreth Nesh

Misioni

Misioni i Urdhrit të Stomatologeve është ruajtja e standardeve të larta në formimin dhe ushtrimin e profesionit te stomatologut dhe mbrojtja e pacientëve dhe publikut nga kequshtrimi i ketij profesioni.

Presidentet Rajonal te USSH
  • Rajoni Tirane : Dr. Enida Petro
  • Rajoni Durres : Dr. Florian Bllaca
  • Rajoni Shkoder – Kukes : Dr. Ardita Spahija
  • Rajoni Lezhe – Diber  : Dr. Mhill Ndreu
  • Rajoni Fier – Berat : Dr. Xhevdet Sadikaj
  • Rajoni Vlore – Gjirokaster : Dr.Lutfi Koxhaj
  • Rajoni Elbasan – Korce : Dr. Muhamet Derstila

Praktika profesionale

Vlen për hyrjen në provimin e licensës, për kryerjen e praktikës profesionale (Stazhi 1 Vjecar).

Licensim & Rilicensim

Vlen për Liçensim dhe Riliçensim  për Stomatologet dhe Ndihmesstomatologet.

Bli kurse online

Klikoni butonin per te vazhduar me blerjen e kurseve online

Ligji

Ligji Nr. 127/2014 për Urdhrin e Stomatologut në Republikën e Shqipërisë.

Statuti

Statuti i Urdhrit të Stomatologut në Republikën e Shqipërisë.

Kodi i Etikës

Kodi i Etikës dhe i Dentologjisë Stomatologjike.

Çdo dhëmb është më i vlefshëm se një diamant

– Miguel Servantes –

Fjala përshëndetëse e Presidentit

Të nderuar Kolegë Stomatologë,
Ju përshëndes përzemërsisht me rastin e konstituimit të Urdhërit të Stomatologut!

Në zbatim të Ligjit nr. 127, dt. 2. 10. 2014, Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqja, urdhëroi ngritjen e Komisionit për organizimin dhe monitorimin e zgjedhjeve të para themeluese të Urdhërit të Stomatologut …

Standarti!

– Jemi këtu për ta garantuar atë –