Hyrja

Praktika profesionale


Vlen për hyrjen në provimin e licensës, për kryerjen e praktikës profesionale (Stazhi tre mujor).

Licensim & Rilicensim


Vlen për Liçensim dhe Riliçensim  për Stomatologet dhe Ndihmesstomatologet.

Bli kurse online


Klikoni per te vazhduar me blerjen e kurseve online

Ligji


Ligji Nr. 127/2014 për Urdhrin e Stomatologut në Republikën e Shqipërisë.

Statuti


Statuti i Urdhrit të Stomatologut në Republikën e Shqipërisë.

Kodi i Etikës


Kodi i Etikës dhe i Dentologjisë Stomatologjike.

Fjala përshëndetëse e Presidentit

Të nderuar Kolegë Stomatologë,
Ju përshëndes përzemërsisht me rastin e konstituimit të Urdhërit të Stomatologut!
Në zbatim të Ligjit nr. 127, dt. 2. 10. 2014, Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqja, urdhëroi ngritjen e Komisionit për organizimin dhe monitorimin e zgjedhjeve të para themeluese të Urdhërit të Stomatologut …